ALL THAT I AM

about

Psalm 146
1 Praise the Lord!
Let all that I am praise the Lord.
2 I will praise the Lord as long as I live.
I will sing praises to my God with my dying breath.

coming soon

Een gebeds- en gedachtenboek om op te kauwen, te laten bezinken, van A tot Z te lezen als 'het theaterstuk van het leven', om open neer te leggen op je salontafel, om zo nu en dan willekeurig een pagina uit te kiezen, of er systematisch doorheen te bidden.. het kan allemaal.
Bovenal is het een boek ter verdieping van je 'communion' (eenheid) met God.

NB. Het is een engelstalig boek.

from the author

In de afgelopen jaren vulde mijn telefoonnotities zich met honderden kleine gebeden, flarden gedachten, en andere stukjes tekst die door m'n hoofd schoten of uit m'n hart stroomden in gesprek met God. Daaruit ontstond All that I am - Volume I.

Nu dit boek bestaat, dwalen er alweer vele notities rond in m'n telefoon, hoofd en hart. Omdat het leven gewoon doorgaat, en omdat God blijft spreken, en ik met Hem. 

Mijn hoop is dat dit boek (en wie weet een volgende) resoneert met de gedachten en woorden in jouw hart en hoofd. Dat het woorden en beelden geeft voor wat er al is in je gebedsleven, en je uitdaagt om door te kauwen op onderwerpen en gebeden. Het is mijn gebed dat het een boek is die jouw 'communion' (eenheid) met God verdiept.

"Wat een voorrecht om dit te lezen. Ik vind het prachtig - vol van verlangen, ruimte voor verwondering, schoonheid zoekend, meditatief. Echt heel mooi."

"Ik kan niet wachten om dit boek te gebruiken als companion in m'n tijd met God."

"Je schrijven is zo bemoedigend. Ik weet dat ik terug zal komen naar enkele van de zinnen en regels die je hebt gedeeld!"


All that I am - Vol I

Verwachtte lanceerdatum: 2024

Door middel van jouw pre-order van het boek  kan het boek worden gedrukt, en kan er een volgende editie worden ontwikkelt.

Pre order

Extra doneren voor de druk van het boek? Dat kan bij de checkout!

Prijs is exclusief verzending


Ben / ken jij een potentieel verkooppunt? Mail hello@petraimara.nl voor de mogelijkheden!

coming soon

Alle boeken in de pre order zijn gesigneerd

volg op insta

coming soon