Blindspot & Growth

.. where leaders, businesses & organisations cultivate a deeper Kingdom culture & role ownership aligned with the heart of God,
.. are challenged and sharpened in their Kingdom mission and walk,
.. and are prepared for deep development, growth and the seasons that are to come.

Signaleerder. Achterwacht.
Ankeruitwerper.

Watchman & Gatekeeper: op de muur van de stad (aan de rand van de organisatie) op de uitkijk staan voor dat wat er aankomt, en binnen de stad (organisatie) niet gezien wordt, en de poorten (het hart, de cultuur van de organisatie/leiders) bewaken.

INFORMATION

maak een afspraak

Voor wie?
Visiedragers, founders, pioniers, leiders..
Mensen met een missie die groter is dan hun activiteiten. Leiders van iets groters dan henzelf - een bepaalde groep mensen, een nieuwe weg, een movement.
Zij die leven vanuit relatie met de Koning (en niet alleen vanuit de principes van het Koninkrijk).


(her) Focus op:
Learning & development – leren en ontwikkelen in én van de organisatie, met steeds opnieuw de slag terug naar missie/visie, rollen, cultuur en koers van zowel de organisatie als persoonlijk leiderschap en rol.

Wat kun je verwachten:
.. 1op1's met een paar frisse en onafhankelijke ogen, een helicopterview (die je verliest wanneer je ín het proces betrokken bent), en advies,
.. scherpe vragen en spiegelmomenten,
.. inzicht en overzicht. In zaken als: ‘waar zijn we nu met betrekking tot onze missie en visie', 'heeft iedereen (nog) een passende rol', 'wat zien we over het hoofd', en 'wat voor bijstellingen zijn nu nodig om op koers te blijven?'
.. en dit alles vanuit gebed en afstemming met de Heilige Geest.

Ook een belangrijke: Wat is het NIET:
.. strategische coaching. Ik geloof dat de 'hoe' vaak wel duidelijk wordt als de 'waarom' en 'waartoe' weer scherp voor ogen zijn (en anders is daar andere hulp voor).
.. bemiddeling als het gaat om conflicten en als 'het keerpunt' al bereikt is (vaak komt de rol van watchman/gatekeeper dan ‘te laat’ en is er andere directe actie en/of hulp geboden).
.. coaching. Hooguit zet ik hier en daar een enkele coachingstechniek in om tot de kern te komen.

PRIJS:

in overleg*

*Ik houd rekening met de financiele situatie van jou(w startende) organisatie. Laat dit je niet beperken om contact op te nemen!

SEND A message!

Heb je vragen of wil je connecten?